Virtuelle Møder

Tænk på et tv show. Tilføj interaktion!

Virtuelle events og møder er mere end ansigter der afbryder hinanden på computer skærmen. Faktisk bør man betragte virtuelle møde som et TV show hvor man skifter mellem forskellige formater, scener, scenarier, studier, temaer og interagere med publikum ved quizzes, afstemninger, debatindslag etc.

Derfor, er The Breaking News ikke så meget det virtuelle møde, men mere den interaktion og involvering, som via nye og spændende teknologier og platforme, kan tilføjes til det virtuelle event eller møde.

VIRTUELLE MØDER VORES TILGANG

Med vores velafprøvede processer og tekniske standarder, vælger vi mellem en single hub, hybrid eller en multi-hub løsning til det virtuelle møde. Herefter benytter vi vores kommunikations erfaring til at rådgive omkring mødedesign, formater, struktur og andet program indhold.

Vores digitale specialister sikrer den rigtige platform til afholdelse af det virtuelle møde. Internt eller eksternt. Vores kommunikations team rådgiver omkring agenda og møde formater samt optimerer på tid og aflevering af budskaber i form af speaker performance.

Og endelig sikrer vores produktions team en fejlfri teknisk levering samt at ethvert virtuelt møde er effektivt, involverende og engagerende overfor publikum.

Læs også om vores kompetencer indenfor:

CORPORATE EVENTS

Welcome designer, planlægger og producerer banebrydende
møder og events

VIRTUELLE MØDER

Welcome sikrer den rigtige virtuelle platform og format til afholdelse af virtuelle møder

HEALTHCARE MØDER

Welcome er din garanti for involverende og engagerende healthcare møder

VI ER ET FULL-SERVICE
MØDE & EVENTBUREAU

Welcome A/S I Bilbaogade 5 I 2150 Nordhavn I Tlf.: +45 70 25 80 20 I e-mail: info@welcomehome.dk