Virtuelle Møder


Tænk på et tv show. Tilføj interaktion!


Virtuelle møder er mere end ansigter der afbryder hinanden på computer skærmen. Faktisk bør man betragte virtuelle møder som et TV show hvor man kan skifte mellem forskellige formater, scener, scenarier, studier, temaer og interagere med publikum ved quizzes, afstemninger, debatindslag etc.

 

Derfor, er The Breaking News ikke så meget det virtuelle møde, men mere den interaktion og involvering som kan tilføjes mødet gennem nye spændende teknologier og platforme.

 

Virtuelle Møder


TÆNK PÅ ET TV SHOW TILFØJ INTERAKTION!

Virtuelle møder er mere end ansigter der afbryder hinanden på computer skærmen, faktisk bør man betragte virtuelle møder som et TV show. Man kan skifte mellem forskellige formater, forskelige staging scenarier, forskellige studier, forskellige temaer og man kan interagere med publikum ved hjælp af quizzes, afstemninger, debatindslag etc. 

Derfor, er Breaking News ikke så meget det virtuelle møde, men mere den interaktion og involvering der kan tilføjes mødet gennem nye spændende teknologier og platforme.

VIRTUELLE MØDER – VORES TILGANG

Med vores velafprøvede processer og tekniske standarder, vælger vi mellem en single hub, hybrid eller en multi-hub løsning til det virtuelle møde. Herefter benytter vi vores kommunikations erfaring til at rådgive omkring mødedesign, formater, struktur og andet program indhold.

 

Vores digitale specialister sikrer den rigtige platform til afholdelse af det virtuelle møde. Internt eller eksternt.  Vores kommunikations team rådgiver omkring agenda og møde formater samt optimerer på tid og aflevering af budskaber i form af speaker performance.

 

Og endelig sikrer vores produktions team en fejlfri teknisk levering samt at ethvert virtuelt møde er effektivt og involverende og engagerende overfor publikum.

Med vores velafprøvede processer og tekniske standarder, vælger vi mellem en single hub, hybrid eller en multi-hub løsnng til det virtuelle møde. Herefter benytter vi vores kommunikations erfaring til at rådgive omkring mødedesign, formater, struktur og andet program indhold.

Vores digitale specialister sikrer den rigtige platform til afholdelse at det virtuelle møde. Internt eller eksternt,

Vores kommunikations team rådgiver omkring agenda og møde formater samt optimerer på tid og aflevering af budskaber i form af speaker performance.

Og endelig sikrer vores produktions team en fejlfri teknisk levering samt at ethvert virtuelt møde er effektivt og involverende og engagerende
overfor publikum.

pin-2.png

CORPORATE EVENTS

pin-2.png

VIRTUELLE MØDER

DU ER HER

pin-2.png

HEALTHCARE MØDER

pin-2.png

CORPORATE EVENTS

pin-2.png

HEALTHCARE MØDER

DREVET AF PASSIONEREDE
PROFESSIONELLE

Welcome A/S I Bilbaogade 5 I 2150 Nordhavn I Tlf.: +45 70 25 80 20 I e-mail: info@welcomehome.dk

DREVET AF PASSIONEREDE
PROFESSIONELLE