KORT OM WELCOME

Welcome udspringer af underholdnings industrien i 1998, med et ønske og en ambition om at skabe stærke unikke og forvandlende møder og events af international format. Den ambition er vi tro mod hver dag!

Efter introduktion af nyt partner team i 2017 er WELCOME idag et unikt team af møde design specialister; indenfor kreativitet, møde design, produktion, kommunikation, digitale værktøjer, projekt management, logistik IT og økonomi.

Vi arbejder med de bedste leverandører i markedet som alle opfylder vores krav om innovation, professionalisme, arbejdsvilkår og operationel stabilitet. Vi skaber ultimative oplevelser og udvikler løsninger som informerer, engagerer og motiverer vores kunders publikum med maksimum effekt og merværdi.

Vi elsker det vi gør, - og vi er gode til det.


– listen nedenfor giver et godt indtryk af bredden af vores professionelle dygtighed.

EUBEA AWARD – ITALY

GALA AWARD – USA

ISES Esprit Award – USA

Other Awards

ET KAMPSTÆRKT NETVÆRK…

Nok er vi store, men ikke for store til at søge – og give – inspiration og erfaringer i de netværk vi er med i. Her stilles skarpt på udfordringer og tendenser i tiden; her holder vi nysgerrigheden i kog .

Herhjemme har vi vores eget, benhårde og kampstærke netværk inden for møde-, event- og performance verdenen. Vi trækker på specialister inden for arkitektur, scenografi, dramaturgi, netværksspecialister, kommunikationsfolk, involvering og m.fl.

Til enhver opgave stiller vi med præcis og skarp fokus. Først fokusere vi på den kreative proces hvor de dramaturgiske og narrative rammer defineres. Derefter virkeliggør vi konceptet og producerer mødet eller eventen. Med andre ord, vi skræddersyr både koncept, produktion og det perfekte hold  – hver gang!

Welcome er et full-service event og mødebureau som ingen andre.

Under samme tag er vi skarpt slebne på alle facetter inden for møder og events: Interne og eksterne events og møder, faglige eller sociale, for kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

KOMPETENCER

Vi designer, planlægger
og producerer bane brydende
møder og events.

SERVICES

Vi har senior ekspertise indenfor de 4 kerneområder af ethvert møde eller event.

CASES

Vores services benyttes af globale virksomheder fra forskellige industrier.

VI ER ET FULL-SERVICE
MØDE & EVENTBUREAU

Welcome A/S I Bilbaogade 5 I 2150 Nordhavn I Tlf.: +45 70 25 80 20 I e-mail: info@welcomehome.dk